fredag 5 juni 2015

Stiltje

Här har inte hänt så mycket på bloggen på ett tag, men det är väl lite såna kan sammanfatta hela projekt Paradisbygget just nu. Som ett stort ingenting. Bygglovet ligger fortfarande och maler på stadsbyggnadskontoret skrivbord, men nu har i alla fall grannar blivit tillfrågade och hade fram till igår på sig att protestera. Oss vetligen är det ingen som sagt nåt så nu håller vi tummarna att det ska lossna!

Våra ambitioner att ta så många beslut som möjligt under tiden vi väntar har gått lite i stöpet. Trots utflykter till diverse kakelutställningar, timtal av surfande på inspirerande inrednings sajter och långa diskussioner om fönster, färgval m.m har vi tagit absolut noll beslut. Varje gång vi försöker blir vi nästan bara ännu mer frustrerade över hur trögt allt går och det känns som det gör mer skada än nytta att ens fundera. 



För några veckor sen fick jag dock ett ryck och åkte ut till tomten med en påse lökväxter i ena handen och en spade i den andra. Jag hade spanat in ett gammalt igenväxt land jag bestämt mig för att få ordning på. Bort med gamla gräs tuvor och ner med fräscha lökar.  Nu fyra veckor senare finns det i landet - ingenting.. Inte ens ogräset har brytt sig om att komma tillbaka. 

Det är segt nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar